top of page

Double Circle

We ontmoetten elkaar in onze opleiding familieopstellingen in 2007 en werden ziels- en liefdespartners. Van bij het begin was het voor ons vanzelfsprekend om samen te werken rond systemische interactie. We voelden hoe vlot we elkaar aanvullen in ons werk en onze klanten hebben dit bevestigd vanaf dag één. 

Met Double Circle hebben we intussen een hele weg afgelegd met tal van uitdagende trajecten, internationale workshops en boeiende klanten. We zijn nog lang niet klaar en genieten er elke dag opnieuw van!

180314_Anne Marie en Walter_ (7)-detour--klein.png

Wie is Anne Marie?

 

Als econome boeiden mij vooral de interacties tussen mensen, in hun tradities en culturen.

 

Door de wereld rond te reizen, te werken als reisbegeleider en te leven in Nieuw-Zeeland, verkende ik wat mensen drijft.

 

Mijn innerlijke reis verdiepte ik via energetisch werk. In spirituele leerscholen uit verschillende tradities wereldwijd ervaarde ik steeds eenzelfde kern.

 

Die interactie tussen de wereld en wat in mensen leeft, kwam voor mij samen in systemisch werk.

 

Ik ben voortdurend onderweg in de natuur, in boeken, met mensen en als moeder, dochter en partner. Het leven is een spel dat me blijft verwonderen.

Wie is Walter?

 

Als hardware specialist loste ik graag problemen op. Daarbij vertrouwde ik zoals vaak in mijn leven op mijn intuïtie.

 

Astrologie zette me op het spoor van analoog denken, het kijken vanuit patronen.

 

In gestalttherapie en emotioneel lichaamswerk verkende ik dan weer emoties, gevoelens en lichamelijke gewaarwording.

 

Systemisch werk voelde als thuiskomen. Voor mij viel alles op zijn plaats en kreeg alles een ruimer perspectief.

 

Ik ben een zoeker en vinder, die de samenhang en patronen van de wereld doorgrondt. Dat brengt mij vreugde in de chaos die het leven soms is.

Een warme dankjewel aan onze leraren systemisch werk:

 

Stephan Hausner, Jan Jacob Stam, Bibi Schreuder, Anton de Kroon, Ursula Francke en Thomas Bryson, Sneh Victoria Schnabel, Guni Baxa, Judith Hemming, Daan Van Kampenhout, Jan Billy, Serge Van Gampelaere, Bruno Billiet, Margreet Mossel, Marianne Francke, Matthias Varga Von Kibéd en Insa Sparrer, Christine Blumenstein-Essen, Indra Torsten Preiss, Franz Ruppert, Ingrid Dykstra, Bouke De Boer, Diana Drexler, Konstanze Lang, Bill Mannle, Carolla Castillo, Cecilio Fernandez Regojo, Anngwyn St. Just en Bert Hellinger.

bottom of page